Herbata Śliwkowa
Opis
Czarna herbata z Chin aromatyzowana śliwką
Czarna herbata aromatyzowana śliwką (zwana w Chinach herbatą czerwoną - hong cha) . Napar tej herbaty jest mocny, o intensywnym aromacie śliwki. Herbata świetnie dopełnia śniadania i podwieczorki.
Charakterystyka
Ilość liści | 1,5 g / 100 ml |
Temperatura wody | 90°C |
Czas parzenia | 3 min |
Ilość naparów | 1 |
Inne zalecenia | W zależności od temperatury (80-100°C), parzyć od 2,5 do 4 minut. |
Data ważności | 31.12.2023 |
Charakterystyka liści | Zwykłe |
Kolor herbaty | Czarna |
Oznaczenie jakości | Standard UE |
CzajmanStaś
12 stycznia 2021Herbata do codziennego picia. W smaku i aromacie bardzo intensywnie czuć śliwkę. Najprzyjemniej wychodzi parzona w 90 stopniach przez 3 minuty.